Informacione  
  Realizimet  
  Ne proces  
  Profili  
  Bashkpunimet  
  Kontakt  
Lajme
 "System Group Albania” shpk , e rregjistruar ne QKR dt. 29/05/2008, eshte kooperim italo -shqiptar ...Me shume >>
 
 NDERTIMI VERSION 1.5 eshte i pari program ndertimi i realizuar ne gjuhen shqipe i konceptuar dhe ...Me shume >>
 
Te gjitha te drejtat te rezervuara Jon sh.p.k. Programimi : Shqiperia Com , Dizenjimi: Maximedia Studios